Nhi no portalen web

NHI.no – Norges største helseportal

Med over 100 millioner sidevisninger i året er NHI.no nordmenns klare førstevalg når de søker etter helseinformasjon.

NHI.no – basert på NEL

Pasientinformasjon for folk flest – rett fra legehåndboka.

Med nær 9000 artikler og over en halv million ukentlige brukere er NHI.no Norges klart største helsenettsted. Her kan pasienter, pårørende og nysgjerrige finne informasjon om mer enn 4000 sykdommer og tilstander. Disse artiklene er hentet rett fra NEL og brukes av leger som pasientinformasjon.

Sykdomsartiklene står for rundt 60 % av trafikken til NHI.no. I tillegg skriver NHI sin redaksjon et mangfold av helserelaterte nyhets- og temasaker.

Bakgrunn

NHI.no ble til på oppfordring fra norske leger.

Det var legestanden som først gjorde oss oppmerksom på det voldsomme informasjonsbehovet der ute. Stadig flere pasienter dukket opp til legetimene selvdiagnostisert. Legens spørsmål var enkelt: Kunne ikke pasientinformasjonen i NEL ligge åpent tilgjengelig for allmennheten?

Resultatet ble at vi i 2007 lanserte NHI.no, da under navnet Pasienthåndboka. I dag hjelper nettsiden hundretusener av nordmenn med å finne kvalitetssikret og forståelig informasjon.

Norges største helseportal

Trafikken til NHI.no har økt jevnt og trutt de siste årene. I 2020 hadde vi nær 100 millioner sidevisninger.
Nhi graf

Komplett innholdsleverandør

NHI.no er annonsefinansiert, og vi fungerer som en komplett innholdsleverandør for våre annonsører. Betalt innhold produseres i samarbeid med et eksternt tekstbyrå – helt uavhengig av vår medisinske redaksjon.

Annonseplassene kan både kjøpes fra vanlige annonsebørser eller gjennom oss direkte.

Annonsere på NHI.no?