Norsk Helseinformatikk NHI

Norsk Helseinformatikk

Norges største leverandør av helseinformasjon – fordi mer kunnskap skaper bedre helse

Dette er NHI

Norsk Helseinformatikk er en kunnskaps- og teknologibedrift som i dag er Norges største leverandør av helseinformasjon. Siden 1999 har vi fungert som en nasjonal kunnskapsbase for både profesjonelle og folk flest. Vi er aller mest kjent for Legehåndboken NEL – brukt av nær alle landets allmennleger. I tillegg drifter vi publikumsportalen NHI.no, som får hundretusener av besøkende hvert år.

Siden 2008 har vi levert bred og omfattende E-læring for leger og helsepersonell. Etter lanseringen har mer enn 130.000 leger og helsepersonell startet kurs hos oss, og mer enn 200 kommuner er i dag faste brukere av våre e-læringskurs.

Våre mål er å heve kvaliteten på medisinske tjenester, skape større likhet i det medisinske tilbudet, styrke pasientenes posisjon, forbedre samhandlingen i helsetjenesten og sikre livslang læring.

Våre tjenester

NEL

Skandinavias mest brukte medisinske oppslagsverk for helsepersonell. Benyttes i dag av 95 % av alle norske allmennleger.

E laering

Mer enn 210.000 startede kurs i 2020. Per i dag nærmere 80 000 kursgjennomganger.

NHI NO

Norges største leverandør av helseinformasjon. Brukes av både helsepersonell og folk flest.

Deximed Logo HO

Den tyske utgaven av NEL ble lansert i 2017. Markedsledende som klinisk oppslagsverk og -beslutningsstøtte for leger.

Medibas

Den svenske utgaven av NEL ble lansert i 2013. Over 70% dekning blant helsepersonell i Sverige.

Organisasjon

NHI er et privat foretak med hovedkontor i Trondheim. Nærmere 40 ansatte jobber i våre lokaler på Vestre Rosten.

NHI er både en kunnskapsbedrift og et teknologikonsern, og brukerstyrt utvikling står i sentrum. IT-avdelingen vår vokser – og vi satser tungt på morgendagens læringsløsninger.

NHI er en del av Bonnier Healthcare, og våre største eiere er mediehuset Bonnier Group og NHI-gründer Terje Johannessen. Medibas og Gesinform (Deximed) er selvstendige selskaper i Bonnier Healthcare som NHI har et tett samarbeid med.